Arsenal: „Úgy döntött, vált!” Rövidül a Dzsudzsák-lista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 09:16
Egybehangzó német és angol lapértesülések szerint a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray mindenben megállapodott az Arsenallal és Lukas Podolskival, a német játékos hamarosan aláírja szerződését a Süper Lig címvédőjénél.

Dzsudzsák Balázs várható klubváltásáról napi szinten cikkez a nemzetközi sportsajtó, leggyakrabban a Hertháról, valamint két török sztárcsapatról, a Besiktasról és a Galatasarayról lehet olvasni a Dzsudzsákért sorban álló klubok között.

Úgy tűnik, egy klubot kihúzhatunk a listáról, egybehangzó német és angol lapértesülések szerint a Galatasaray még a héten bemutatja új szerzeményét, az Arsenaltól érkező Lukas Podolskit.

Podolski nem kér a kispadból, irány Törökország! (Fotó: Reuters)
Podolski nem kér a kispadból, irány Törökország! (Fotó: Reuters)

Az Arsenal kezdőcsapatából kiszoruló német támadó az előző idény második felét az Internazionalénál töltötte – 17 bajnokin egy gólt szerzett –, a kölcsönszerződése lejárta után pedig visszatért Londonba, de csak rövid időre.

A németet a héten már többször lefényképezték Isztambulban, és a sport1.de úgy tudja, már csak az orvosi vizsgálat választja el Podolskit a Galatasaraytól.

Podolski már Törökországban van (Fotó: Twitter)
Podolski már Törökországban van (Fotó: Twitter)

„Többször leültünk tárgyalni Arsene Wengerrel, aki nem akart megválni Podolskitól. Sajnos végül nem tudtunk megegyezni, az Arsenalnál ugyanis nem tudtak állandó játéklehetőséget biztosítani ügyfelemnek. Ezért döntöttünk a váltás mellett” – mondta Nassim Touihri, a 125-szörös válogatott német ügynöke.

A hírek szerint a szélső négymillió euróért vált klubot, és 2018 nyaráig ír alá a Galatánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik