Arsenal: a szurkolók elégedetlenek, Özilre panaszkodnak

Vágólapra másolva!
2018.08.19. 09:44
null
Unai Emery lecserélte a gyengén teljesítő Mesut Özilt (Fotó: AFP)
A Premier League-ben szereplő Arsenal szurkolói nincsenek kibékülve kulcsjátékosuk, Mesut Özil hozzáállásával és teljesítményével.

Mint ismert, az Arsenal szombaton 3–2-re kikapott a Chelsea-től, s 1992 óta először kezdte két vereséggel a bajnoki szezont.

Az összecsapást követően az „ágyúsok” rajongói igencsak sokat kritizálták Mesut Özilt, aki a „nagycsapatok ellen mintha nem tenné magát oda eléggé”. Az egyik szurkoló Unai Emery kapcsán megjegyezte, hogy Arsene Wenger sosem lett volna hajlandó lecserélni Özilt, ha gyengén teljesít – Emery viszont a 68. percben lehozta a német passzmestert.


A válogatottságot néhány hete lemondó Özilt nem most szidták először: a középpályás az előző szezonban nem teljesített kifejezetten jól, és sokan már akkor sem tartották megfelelőnek a mentalitását. Az Arsenal idén februárban hosszas hercehurcát követően hosszabbított a játékossal, aki az új megállapodás után a Premier League egyik legjobban kereső futballistája lett.


ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ

CHELSEA–ARSENAL 3–2 (2–2)
London, Stamford Bridge, 40 491 néző. V: Martin Atkinson
Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, M. Alonso – Kanté, Jorginho, Barkley (Kovacic, 60.) – Pedro, Morata (Giroud, 75.), Willian (E. Hazard, 61.). Vezetőedző: Maurizio Sarri
Arsenal: Cech – Bellerín, Mustafi, Papasztathopulosz, Monreal – Guendouzi, G. Xhaka (Torreira, a szünetben) – Mhitarjan, Özil (Ramsey, 68.), Iwobi (Lacazette, 75.) – Aubameyang. Vezetőedző: Unai Emery
Gólszerző: Pedro (9.), Morata (20.), M. Alonso (81.), ill. Mhitarjan (37.), Iwobi (81.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik