Arsenal: a pénz mellett Giroud-t is postázni kell Higuaínért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.12. 20:03
Olasz források szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalnak Gonzalo Higuaínért a pénz mellett Olivier Giroud-t is postáznia kell Nápolyba. Mint kiderült, a francia ügynökének nem lenne ezzel semmi gondja.

Higuaín korábban elismerte, hogy nem hosszabbítja meg szerződését az olasz klubnál, ez pedig beindította a találgatásokat, hogy melyik lehet az argentin támadó következő állomáshelye. Az egyik potenciális csapat az Arsenal lehet, a londoniaknak azonban sok mindent fel kell áldozni a csatárért. A Football-Italia szerint 50 millió, a La Gazzetta dello Sport szerint pedig 60 millió euróba kerül Higuaín, abban pedig megegyezik a két forrás, hogy a pénz mellett Olivier Giroud-t is bele kell venni az üzletbe.

„Ha távoznunk kell, akkor megvizsgáljuk a lehetőségeket – mondta Giroud ügynöke, Michael Manuello a Radio CRC-nek. – Olivier nem fél attól, hogy esetleg Nápolyba kellene igazolnia, mert az egy káprázatos város, fantasztikus élete lenne ott. Arról nem is beszélve, hogy Maurizio Sarri játékába tökéletesen illik egy olyan csatár, mint amilyen Giroud.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik