HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.14 16:50 Frissítve: 2018.08.14 17:13

Arsenal: a Leverkusen üzent Cechnek, sértődés lett belőle

Mint arról beszámoltunk, a Manchester City az angol Premier League első fordulójában 2–0-ra legyőzte az Arsenalt. Aki látta a meccset, vagy akár a találkozó összefoglalóját, biztosan emlékszik Petr Cech váratlan megmozdulására, amelyből kis híján óriási öngól lett. A sztori azonban nem ért véget a pályán…

HIRDETÉS

 

A kis híján a saját kapujába passzoló Cechnek a találkozó után a Bayer Leverkusen üzent, miután egy Arsenal-szurkoló kirakta a londoniak kapusának ügyetlenkedését videón.A németek csak annyit írtak: „Lehet, hogy mi tudunk mondani valakit, aki megmutathatja, hogyan kell szépen kihozni a labdát hátulról…” – és csatolták hozzá a Leverkusen villámgyors támadását, amelyet korábbi kapusuk, a jelenleg az Arsenalt erősítő Bernd Leno indított el.

Bayer 04 Leverkusen on Twitter

Itt akár véget is érhetett volna a történet, Cech azonban nagyon a szívére vette a gyógyszergyáriak bejegyzését, és gyorsan válaszolt is a német csapatnak a közösségi oldalon…

„Az Arsenalnál olyan értékek szerint élünk, amelyek nem csak a futballpályán tesznek minket naggyá. Egyenlő esélyek, profizmus és sportszerűség, ezeket kell megtanítani a fiataloknak is. Szomorú látni, hogy más klubok nem osztják a nézeteinket…” – írta Cech, akit láthatóan vérig sértett a Leverkusen poénkodása.

A németek mindenesetre korrektek voltak, és válaszoltak erre is.

„Petr! Úgy tűnik, a poénunkat, amellyel bemutattuk korábbi játékosunk, Leno megmozdulását, egy kicsit jobban a szívedre vetted, mint arra számítottunk. Csak viccelni akartunk, és természetesen osztjuk azokat az elveket, amiket felsoroltál. Minden jót neked és a nagy csapatodnak. Szép volt egyébként a védésed Agüeróval szemben!” – reagált a Leverkusen.

A futballklubok legnagyobb trollja, az AS Roma sem maradhatott ki a buliból, a rómaiak még hozzácsaptak egy GIF-et a beszélgetéshez, csak hogy teljes legyen a történet:

AS Roma English on Twitter

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS