Arsenal: a korábbi „ágyús” szerint a csapat nincs egy szinten a Leicesterrel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 20:14
Andrej Arsavin, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal korábbi játékosa megfogalmazta azt, amit az Arsenal-szurkolók egy része is gondol – az Arsenal túl konzervatív, ezért nincs esélye bajnokságot nyerni.

„Az Arsenal konzervatív klub. Az utóbbi években két világklasszis játékost igazoltak Mesut Özil és Alexis Sánchez személyében. Persze érkezett Petr Cech is, de őket leszámítva semmilyen nagyobb változást nem eszközölt az együttes – mondta Arsavin, majd felvetette Arsene Wenger menedzser felelősségét a spórolásban. – Az Arsenalnak hosszú ideje ugyanaz a menedzsere. Wengernek megvan a saját véleménye a futballról, amit átvett a csapat is. Nem tudom, hogy ez akadály-e."

„Az Arsenalnak idén megvolt minden esélye, hogy bajnokságot nyerjen, hiszen a két manchesteri gárda és a Chelsea sem tündökölt. Ilyen körülmények között a bajnoki címért kellene harcolnia az »ágyúsoknak«, de láthatjuk, hogy össze sem hasonlíthatóak a Leicesterrel.”

A londoni csapatnak 13 pontos a lemaradása az éllovas Leicester City mögött, viszont egy meccsel kevesebbet játszott, mint a „rókák”. Az West Bromwich elleni elhalasztott mérkőzést csütörtök este pótolják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik