Arsenal: 95 perc játék után itt a vége a londoni kalandnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.29. 21:02
null
Így sem láttuk túl sokszor – és már nem is fogjuk: Denis Suárez az Arsenal mezében (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal játékosa, Denis Suárez bejelentette: sérülés miatt nem léphet pályára többet az „ágyúsoknál”.

 

A spanyol labdarúgót januárban adta kölcsön a Barcelona a londoni alakulatnak, amelynél a sérülések miatt mindössze négy angol bajnoki meccsen lépett pályára, valamint kétszer szerepelt az Európa-ligában. Gólt nem szerzett, gólpasszt nem adott, ezen a hat meccsen összesen 95 percnyi játéklehetőség jutott neki Arsenal-mezben.

A 25 esztendős középpályás hétfőn a Twitteren spanyol és angol nyelven közölte, hogy a februári, BATE Boriszov elleni El-meccsen elszenvedett ágyéksérülése miatt abba kell hagynia az edzést, és az orvosokkal való konzultáció után az a döntés született, hogy kezelésekkel próbálják megoldani a problémáját.

Emiatt már nem léphet pályára az idényben, a nyáron pedig a kölcsönszerződés lejártával visszatér az FC Barcelonához, amelynél szintén kérdéses a sorsa. A Barca-középpályán sokan futballoznak jó formában mostanság, ráadásul a nyáron érkezik Frenkie de Jong, Suárez pedig Katalóniában sem tett le sokat az asztalra 2016-os érkezése óta – bár többször bajlódott sérüléssel ott is.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik