Anglia: Varga meghálálta a bizalmat, itt az újabb siker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.29. 18:10
A Varga Józseffel felálló Middlesbrough 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Readinget az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 23. fordulójában. A magyar válogatott futballista végig a pályán volt, a beszámolók szerint jobbhátvédet játszott. A sorozatban harmadik bajnokiját megnyerő Boro felkapaszkodott a 15. helyre a tabellán.

Aitor Karanka, a Boro menedzsere épp a napokban dicsérte meg Varga Józsefet, akit a kezdőbe nevezett a Reading elleni hazai találkozóra is. A klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint a magyar légióstól indult az az akció, amiből a 12. percben megszerezte a vezetést a Middlesbrough a Reading ellen a három nullára megnyert összecsapáson.dicsérte meg Varga Józsefet, akit a kezdőbe nevezett a Reading elleni hazai találkozóra is. A klub hivatalos honlapjának tudósítása szerint a magyar légióstól indult az az akció, amiből a 12. percben megszerezte a vezetést a Middlesbrough a Reading ellen a három nullára megnyert összecsapáson.

A sorozatban harmadik bajnokiját megnyerő Boro 15. a tabellán, a még feljutási osztályozós helyen (6.) álló Ipswich mögött hat pont a lemaradása.

CHAMPIONSHIP
23. FORDULÓ

Huddersfield–Yeovil 5–1
Barnsley–Derby County 1–2
Blackpool–Brighton 0–1
Bournemouth–Ipswich 1–1
Charlton–Sheffield Wednesday 1–1
Doncaster–Millwall 0–0
Blackburn–Birmingham 2–3
Leicester–Bolton 5–3
Middlesbrough–Reading 3–0
Nottingham Forest–Leeds United 2–1
Watford–QPR 0–0
Wigan–Burnley 0–0
Az élcsoport: 1. Leicester 48 pont, 2. Derby County 44 (48–29), 3. Burnley 44 (33–16)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik