Anglia: válogatott futballista drogügyében nyomoz az FA

Vágólapra másolva!
2019.01.04. 18:54
Egy válogatott labdarúgó kábítószerügyében vizsgálódik sajtóhírek szerint az angol Labdarúgó-szövetség (FA). A The Sun beszámolója szerint a karácsonyi parti sikerült „túl jól” a futballista számára – edzője azonban eddig azt hitte, csak túl sokat ivott.

A The Sun című tömeglap egy szemtanúra hivatkozta azt közölte, hogy az – egyelőre meg nem nevezett – futballista kokaint szívott fel a vécében egy éjszakai szórakozóhelyen, ahol klubja a karácsonyi ünnepségét tartotta. A csapat vezetőedzője nem sokkal később azt hitte, hogy a játékos túl sokat ivott, ezért taxiba ültette, és hazaküldte.The Sun című tömeglap egy szemtanúra hivatkozta azt közölte, hogy az – egyelőre meg nem nevezett – futballista kokaint szívott fel a vécében egy éjszakai szórakozóhelyen, ahol klubja a karácsonyi ünnepségét tartotta. A csapat vezetőedzője nem sokkal később azt hitte, hogy a játékos túl sokat ivott, ezért taxiba ültette, és hazaküldte.

A BBC pénteken szintén azt írta, hogy az FA vizsgálatot indított az ügyben, és kéri az esetleges szemtanúk jelentkezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik