HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.12 19:41 Frissítve: 2018.09.12 19:42

Anglia: Terry döntött, nem fogadta el az oroszok ajánlatát

Nem lesz a Szpartak Moszkva játékosa John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának legendás alakja. A 37 éves, 78-szoros angol válogatott középhátvéd az Instagram-oldalán indokolta meg, hogy miért mondott nemet a Vidi korábbi csatárát, Zé Luíst is soraiban tudó moszkvai egyesület hívására.

HIRDETÉS

 

„Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy elutasítom a Szpartak Moszkva ajánlatát. Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a Szpartaknak, és minden jót kívánjak a klubnak, valamint szurkolóinak a szezon hátralévő részére. Nagyon ambiciózus klub, lenyűgözött a profizmusa, de miután a családommal megvitattuk a helyzetet, azt a döntést hoztuk, hogy jelenleg nem ez lenne a megfelelő lépés számunkra” – írta Terry közösségi oldalán.

A Sky Italia és a Sky Sports információira hivatkozva szombaton arról számoltunk be, hogy Terry már az orvosi vizsgálatokon is átesett a Szpartaknál, ám most kiderült, hogy mégsem igazol Oroszországba.

TERRY INSTAGRAM-BEJEGYZÉSE

After considerable thought, I have decided to decline a contract offer from Spartak Moscow. I would like to take the opportunity to thank Spartak and wish them and their supporters well for the rest of the season. They are an ambitious club and I have been very impressed with their professionalism. But after assessing this move with my family, we've decided this is not the right move for ourselves at this time. Good Luck Spartak @fcsm_official

961 Likes, 46 Comments - John Terry (@johnterry.26) on Instagram: "After considerable thought, I have decided to decline a contract offer from Spartak Moscow. I would..."HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS