Anglia: Telki csodás, a Paks a mi szintünk – edző az angol 4-ből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 08:59
Mérleget vont egyhetes telki edzőtáborozásáról az angol negyedosztályú Luton Town menedzsere. Hallottunk szépet és kevésbé szépet is tőle.

„Egy remekülfelépített futball-, illetve sportközpontban készülhettünk, nagyon tartalmas hetünk volt. A csapatépítő része is jól működött, Budapest csodálatos. A legjobb mégis az volt az egészben, hogy sérülés nélkül sikerült lehoznunk az alapozást. Minden csodálatos volt, ezer hálával tartozunk a Globallnak” – mondta Nathan Jones a klub honlapján.

Az angol negyedosztály küzdelmeit az előző idényben a 11. helyen záró klub szombaton 0–0-s döntetlent játszott a Pakssal, Jones erről is beszélt.

„Nagyon jó meccset játszottunk a magyar élvonalban szereplő Pakssal, éppen beleillett a felkészülésünkbe. Jó tesztmeccs volt, pont azt tudtuk gyakorolni, amit szerettünk volna a védekezésben. Ideálisan jött ki, jól tartották a labdát, így gyakorolhattuk a visszaállt védekezést és a letámadást is. A Paks egyenlő partner volt ebben, épp a mi szintünk, sőt szerintem jobbak is voltunk, csak a végén hoztak össze egy-két helyzetet” – mondta a menedzser.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik