Anglia: támadót cserélhet a Tottenham és a Southampton?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.28. 13:19
Brit lapértesülések szerint támadót cserélhet egymással a Premier League-ben szereplő Tottenham és Southampton.

A PL-ben meglepetésre második helyen álló Southampton ugyanis a hírek szerint 10 millió fontos ajánlatot készül tenni a Tottenham U21-es angol válogatott gólgépéért, Harry Kane-ért (a korosztályos válogatottban kilenc meccsen hatszor volt eredményes eddig).

Mindeközben Mauricio Pochettino azon reményének adott hangot, hogy januárban az egyszeres angol válogatott Jay Rodriguezzel erősítheti meg a keretét. A 15 millió fontra taksált, 25 éves támadó még áprilisban szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, ami miatt kihagyni kényszerült a világbajnokságot, és azóta nem léphetett pályára. Harry Kane-ért (a korosztályos válogatottban kilenc meccsen hatszor volt eredményes eddig).

Mindeközben Mauricio Pochettino azon reményének adott hangot, hogy januárban az egyszeres angol válogatott Jay Rodriguezzel erősítheti meg a keretét. A 15 millió fontra taksált, 25 éves támadó még áprilisban szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, ami miatt kihagyni kényszerült a világbajnokságot, és azóta nem léphetett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik