HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.16 18:55

Anglia: Scholes nagyon furcsán távozott, pont az MU miatt?

Mint arról beszámoltunk, Paul Scholes mindössze 31 nap után lemondott az angol negyedosztályú Oldham Athletic labdarúgócsapatának menedzseri posztjáról. Most az is kiderült, érdekes körülmények közt távozott a klubtól az angol legenda…

 

Scholes a búcsút azzal indokolta, hogy sajnos nyilvánvalóvá vált számára, hogy nem dolgozhat úgy, ahogyan a kinevezése előtt tervezte.

Abdallah Lemsagam, az Oldham tulajdonosa azonban egészen máshogy élte meg a „válást”.

Nagyon csalódott vagyok, hogy Paul távozott, és őszintén megmondom, nagyon meglepett, amiket mondott. A klubnál mindent megadtunk neki, amire csak szüksége volt, sosem szólt bele senki a döntéseibe, és többször is leültünk, hogy biztosítsam arról, hiszünk benne, és azt csinálhat a csapatnál, amit csak jónak lát. Egyetlen pillanatig sem éreztem azt, hogy problémája lenne itt – idézi a The Guardian az Oldham tulaját.

Scholes SMS-ben mondott le… (Fotó: AFP)

„Dubaiban töltöttem az elmúlt néhány hetet, és teljes nyugalomban voltam, hogy a csapat jó kezekben van. Erre a semmiből kapok egy SMS-t Scholestól, amiben felmondott. Azóta nem is volt hajlandó szóba állni velem” – tette hozzá Lemsagam.

Az angolok úgy tudják, könnyen lehet, hogy a Manchester United és Ole Gunnar Solskjaer miatt döntött a búcsú mellett Scholes, ugyanis a „vörös ördögök” norvég mestere állítólag felkínált egy edzői pozíciót a Unitednél a legendás középpályásnak.

2019.03.17 22:08:47

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Hiába gondolja a britek jelentős része: a Premier League üvegbúra alatt működik és érinthetetlen,a világ legjobb futballbajnokságára is hatással lesz, amikor az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót. Csak a mértékét nem tudni.

2019.03.14 09:15:54

Angol labdarúgás PÓR KÁROLY

A PL szigorú elvárásokhoz köti a támogatásait – íme, a sosem látott sikereket eredményező angol U-koncepció.

2019.03.10 14:36:25

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Manchester United sorozatban kilenc idegenbeli siker után talált legyőzőre.

2019.03.02 13:16:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Ramsey szép góljára egy leshelyzet után befújt tizenegyesből felelt Kane, majd jött a dráma.

2019.02.28 23:08:02

Angol labdarúgás CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Amióta a labdarúgás egyéni sportág lett, a futballisták pontosan tudják, hogy hozzájuk hasonlóan az edző is csak egy a versenyzők közül.