Anglia: „Rooney ideje lejárt, már nem ő az első számú gólvágó”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.11. 19:24
Michael Owen, a Liverpool korábbi 89-szeres angol válogatott labdarúgója úgy gondolja, hogy a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon Roy Hodgson szövetségi kapitánynak már Jamie Vardyra vagy Harry Kane-re kellene első számú gólfelelősként tekintenie, nem pedig Wayne Rooneyra.  

„Megpróbálnék helyet találni Wayne Rooneynak a válogatottban, ám már nem számolnék vele első számú támadóként. – mondta a Yahoo-nak Michael Owen. – Nálam jelenleg Jamie Vardy és Harry Kane is előrébb van a rangsorban, és az egyiküknek, de az is lehet, hogy mindkettejüknek játszania kellene az Eb-n.” Michael Owen. – Nálam jelenleg Jamie Vardy és Harry Kane is előrébb van a rangsorban, és az egyiküknek, de az is lehet, hogy mindkettejüknek játszania kellene az Eb-n.”

„Roy Hodgson szövetségi kapitány rendszerében valószínűleg nem lesz hely mindkét játékosnak, így valaki a padon kezd Franciaországban, ám az biztos, hogy én Rooneyt visszatolnám a támadó mögé, úgy gondolom, a karrierjének ezen szakaszában mélyebbről már hatékonyabb lenne.”

„Glenn Hoddle (az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya – a szerző) is egyetértett velem abban, hogy Kane-nek vagy Vardynak kellene lennie az első számú gólfelelősnek az Európa-bajnokságon. Annak ellenére, hogy Rooney az elmúlt hetekben ismét formába lendült, ez nem kellene, hogy automatikus kezdő helyet jelentsen neki a nemzeti tizenegy támadó szekciójában.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik