Anglia: Robbie Keane-nel harcolnák ki a PL-be jutást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 13:32
Az angol másodosztályban (Championship) élen álló Wolverhampton labdarúgócsapata Robbie Keane-t szemelte ki a téli átigazolási időszakban. A 37 éves csatár jelenleg az indiai Atlético de Kolkata játékosa.

Keane 2016 augusztusában mondta le az ír válogatottságot, majd novemberben távozott az észak-amerikai profi ligában szereplő Los Angeles Galaxytől, és tavaly augusztusban Indiába igazolt. A Wolverhampton már akkor szerette volna szerződtetni, de nem járt sikerrel. A Championshipben listavezető klub januárban újabb kísérletet tesz, és a Telegraph szerint ezúttal sikerrel is járhat, mivel Keane is szeretne visszatérni Angliába.és tavaly augusztusban Indiába igazolt. A Wolverhampton már akkor szerette volna szerződtetni, de nem járt sikerrel. A Championshipben listavezető klub januárban újabb kísérletet tesz, és a Telegraph szerint ezúttal sikerrel is járhat, mivel Keane is szeretne visszatérni Angliába.

Ráadásul nem is akárhová: a rutinos támadó 1997-ben épp a Wolves színeiben játszotta első felnőttmérkőzését, majd két évvel később a Coventryhez igazolt hatmillió fontért.

A Wolves portugál edzője, Nuno szorgalmazza Keane átigazolását, aki szerinte sokat segíthetne a Premier League-be való visszajutásban. Egy csatárt már szerződtetett a Championshipet 12 ponttal vezető alakulat: a Valenciától érkező Rafa Mir négy és fél évre írt alá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik