Anglia: Redknapp métereken keresztül húzta nejét az úton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 16:32
Harry Redknapp, az ausztrál Central Coast Mariners tanácsadójaként dolgozó egykori Premier League-menedzser vásárolni indult feleségével. Amikor az asszony kiszállt, a ruhája az ajtóban ragadt, így métereken keresztül húzta őt a mit sem sejtő férj, mire végre észrevette, mi történt.

Harry Redknapp, az egykori Premier League-menedzser vásárolni indult feleségével az angliai Bournemouth-ban. Felesége, Sandra Redknapp kiszállt a járműből, lábát és kabátját azonban nem húzta ki az autóból elég gyorsan, így Redknapp Range Roverének foglya maradt. Férje ezt nem vette észre, elindult az autóval, majd mire észlelte, hogy mi történt, már métereket tettek meg.

A szemtanúk szerint a 69 éves hölgy erősen vérzett az ijesztő baleset után. Volt, aki azt hitte, „csak” egy gyalogost ütött el a PL-ben egészen 2015-ig dolgozó szakvezető, később azonban számukra is kiderült, hogy saját felesége volt a szenvedő fél.

Egy bolti dolgozó megtörtnek látta Redknappet a szerencsétlenség után, illetve azt mondta, mindenki erről beszélt a környéken. Hamarosan megérkeztek a mentők, természetesen a szakember elkísérte feleségét a kórházba.

Családhoz közeli források szerint Sandra Redknapp műtéten esett át. Az orvosok véleménye alapján a beavatkozás jól sikerült, az asszony az egészségügyi intézményben lábadozhat tovább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik