Anglia: Pochettino „búcsúként” odaszúrt egyet Hodgsonnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.01. 09:19
Mauricio Pochettino, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur menedzsere megvédte csapata sztárját, Harry Kane-t, aki rengeteg kritikát kapott gyenge Európa-bajnoki szereplése miatt.

„Meglep a sok kritika Kane-nel szemben, nem gondolom, hogy ezek jogosak lettek volna – vette védelmébe Mauricio Pochettino a Spurs kulcsemberét. – Ha csalódást keltő eredményeket hoz a csapatod, meg kell találnod ennek az okait, valamint a bűnösöket, de szerintem Harry nem volt rosszabb a többieknél, pontosan ugyanolyan teljesítményt hozott, mint a társai.”Mauricio Pochettino a Spurs kulcsemberét. – Ha csalódást keltő eredményeket hoz a csapatod, meg kell találnod ennek az okait, valamint a bűnösöket, de szerintem Harry nem volt rosszabb a többieknél, pontosan ugyanolyan teljesítményt hozott, mint a társai.”

„Ami történt, az nemcsak az ő felelőssége, hanem mindenkié, a futballban ez megoszlik. Számomra első a vezetőedző személye és az edzői stáb munkája, azután jönnek a játékosok” – vélekedett a szakember, aki nem gondolja, hogy Kane önbizalmára, valamint 2016–2017-es szezonjára kihatna a gyenge Európa-bajnoki szereplés.

„Sokkal érettebb lett, már a következő kiírásra összpontosít, nagyon izgatott, hogy a Bajnokok Ligájában játszhat.”

Pochettino azt is leszögezte, a Tottenhamben biztosan nem Kane végzi majd el a szögleteket.

„Nem, nem, ez esélytelen! Nem akarom Roy Hodgsont kritizálni, de Harry egy klasszis gólvágó. Miért kellene a labda mögé állítani szögleteknél és szabadrúgásoknál is, amikor megvan a képessége, hogy az ezt követő szituációkból betaláljon? A tizenhatoson belül kell tartani őt, nem távol tőle – ez az én meglátásom.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik