Anglia: Nem könnyű közölni, hogy az edzés sz.r – Rooney

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.08. 09:57
null
Wayne Rooney amondó, egyáltalán nem könnyű feladat csapatkapitánynak lenni (Fotó: AFP)
A The Times oldalán jelent meg Wayne Rooney írása. A Derby County 34 esztendős labdarúgója elmondta: a tisztelet és a megbecsülés remek, ám ezek mellett gyakran igen nehéz a feladata a csapatkapitányoknak.

 

Rooney az Evertonnál, a Manchester Unitednél és az angol válogatottnál is viselhette a karszalagot – csakúgy, mint jelenlegi klubjánál, a Derby Countynál.

„Amikor a játékosok boldogtalanok, gyakran a csapatkapitányhoz mennek oda, és te vagy az, aki továbbítja a panaszt – írta Rooney a The Timesnak. – Ez nehéz beszélgetésekhez vezethet. Az egyik klubomnál megkértek, hogy mondjam meg a menedzsernek, hogy nem jók a tréningek. Ez nem valami könnyű. »Elnézést, főnök! A srácok szerint az edzésed sz.r.”«

„Rengeteg tennivaló jöhet szembe. Te képviseled a játékosokat a csapat jótékonysági és reklámtevékenységével kapcsolatos megbeszéléseken. Te beszélsz a játékosok szakszervezetével. A koronavírus-járvány alatt mindennél jobban szükség volt arra, hogy a kapitány a játékostársai rendelkezésére álljon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik