Anglia: Moniz olyan csatárt akar, amilyen Bajner volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.29. 13:20
A nyári nagy bevásárlás ellenére hiányérzete van Ricardo Moniznak, az angol negyedosztályú Notts County holland menedzserének, aki olyan csatárt szeretne a csapatába, mint az előző idény végén távozó Bajner Bálint.

A Ferencváros korábbi vezetőedzője a nyáron teljesen átalakítja a harmadosztályból kiesett klub keretét, atávozó játékosok (köztük Bajner Bálint) helyére már 15 új szerzemény – például két exfradista, Julian Jenner és Stanley Aborah – érkezett. Az előző két felkészülési mérkőzését azonban úgy vesztette el a csapat, hogy csak egy gólt szerzett.

Moniz ezért jelezte, még nem teljes a támadósora, kell még neki csatár, elsősorban olyan, mint Bajner.

„Nem vagyunk elég kreatívak, ezen dolgoznunk kell. Nem a hozzáállással van baj, hanem a képességekkel. Ha nem vagy elég képzett, nyomás alá kell helyezned az ellenfelet. Két hetünk van, hogy ezt kidolgozzuk – mondta Moniz, aki csatárt szeretne szerződtetni. – Mindig törekszem rá, hogy négy csatár legyen a keretemben. Két technikással, akik megvannak, de ezen felül kell egy erőcsatár, aki áttöri a védőfalat. Ilyen volt Bajner Bálint tavasszal, ő ezt megoldotta. És persze kellene egy olyan csatár, aki kiemelkedő egy az egy elleni játékban, mert kiszámíthatatlanul cselez.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik