Anglia: menesztette a Barnsley a botrányba keveredett asszisztens menedzsert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.29. 14:45
Áll a bál az angoloknál, a „leleplezős botrány” újabb részleteit követően menesztették Tommy Wrightot, a Barnsley asszisztens menedzserét.

A Barnsley asszisztens menedzserét, Tommy Wrightot lefilmezték, miközben – klubja teljes tudta nélkül – elfogad 5000 fontnyi készpénzt azért, hogy minél nagyobb nyereséghez segítse az állítólagos távol-keleti céget az átigazolási díjakból. A szakember egy borítékban, húszfontos címletekben fogadta el a pénzt augusztusban egy leedsi találkozó során. Barnsley asszisztens menedzserét, Tommy Wrightot lefilmezték, miközben – klubja teljes tudta nélkül – elfogad 5000 fontnyi készpénzt azért, hogy minél nagyobb nyereséghez segítse az állítólagos távol-keleti céget az átigazolási díjakból. A szakember egy borítékban, húszfontos címletekben fogadta el a pénzt augusztusban egy leedsi találkozó során.

A megjelent cikkek nyomán a Barnsley máris bejelentette, hogy eltiltotta Wrightot a munkavégzéstől, majd egy későbbi közleményben tudatta, hogy menesztette pozíciójából.

A botrányról itt olvashat további részleteket!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik