Anglia: megvan a Charlton új trénere, nem Vignjevics az

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.15. 07:38
Az angol másodosztályú Charlton Athletic José Rigát nevezte ki menedzsernek – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Néhány napja arról lehetett olvasni, hogy Nebojsa Vignjevics, az NB I második helyén álló Újpest szerb vezetőedzője lesz az utolsó előtti helyén szerénykedő Charlton Athletic trénere. A két klubnak ugyanúgy a Duchatelet család a tulajdonosa. Az Újpest azonban szerda este cáfolta a Vignjevics távozásáról szóló hírt.

Az 58 esztendős José Riga másfél éves szerződést kötött a londoni klubbal, a belga szakember 2014-ben már dolgozott a Charltonnál, akkor sikerült kiharcolnia a bennmaradást. Nebojsa Vignjevics, az NB I második helyén álló Újpest szerb vezetőedzője lesz az utolsó előtti helyén szerénykedő Charlton Athletic trénere. A két klubnak ugyanúgy a Duchatelet család a tulajdonosa. Az Újpest azonban szerda este cáfolta a Vignjevics távozásáról szóló hírt.

Az 58 esztendős José Riga másfél éves szerződést kötött a londoni klubbal, a belga szakember 2014-ben már dolgozott a Charltonnál, akkor sikerült kiharcolnia a bennmaradást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik