Anglia: meglepetésedzőt kaphat a Hull City

Vágólapra másolva!
2017.06.05. 14:22
null
Szluckij december óta Londonban él, és angolul tanul (Fotó: AFP)
A kiesés után távozó Marco Silvát követően orosz edző ülhet le a Hull City kispadjára a 2017–2018-as másodosztályú bajnokságban: a Mirror úgy tudja, a posztra Leonyid Szluckij a legesélyesebb.

 

Tavaly megpróbálkozott a lehetetlennel, de nem járt sikerrel Marco Silva, a portugál szakembernek öt hónap nem volt elég ahhoz, hogy benn tartsa a Premier League-ben a Hull City együttesét. A menedzser a kiesést követően távozott (azóta alá is írt a Watfordhoz), a Hull City pedig edzőt keres, és elképzelhető, hogy meg is találta az ideális megoldást.

A Mirror értesülése szerint a CSZKA Moszkva egykori szakvezetője, az orosz válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Leonyid Szluckij lehet a befutó. A 46 éves szakember hét év alatt három bajnoki aranyat, két Orosz Kupát és egy orosz Szuperkupát nyert a CSZKA Moszkvával, amellyel kétszer is túljutott a Bajnokok Ligája csoportkörén.

A szakember 2015 augusztusa és 2016 júniusa között az orosz válogatottat is irányította, vezetésével sikerült kijutni az Eb-re, de az ottani kudarc (egy döntetlen, két vereség) után lemondott.

A Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics meghívására december óta Londonban él, és angolul tanul, hogy Nagy-Britanniában munkát vállalhasson, de állítólag a Hull City tulajdonosára nagy hatást gyakorolt az állásinterjún.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik