Anglia: másodosztályú klub edzője lehet a korábbi Vidi-tréner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.06. 20:21
Az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town felkereste José Gomest, a Videoton korábbi edzőjét, mert ő is a jelöltek között van az angol klub kispadjára.

„Nagy megtiszteltetés, hogy képbe kerültem a korábbi angolbajnoknál és kupagyőztesnél, az UEFA-kupa egykori győztesénél” – írta Gomes az NSO-hoz eljuttatott közleményében. Gomes az NSO-hoz eljuttatott közleményében.

A 24 csapatos Championship 12. helyén álló Ipswichtől (amely 1962-ben angol bajnok, 1978-ban FA-kupa-győztes, 1981-ben UEFA-kupa-győztes lett) a szezon végén távozik Mick McCarthy menedzser, akinek a helyére keresnek szakembert.

Gomes korábban a Portónál és a Benficánál is dolgozott, a Videoton mellett edző volt Spanyolországban, Görögországban, az Arab Emírségekben, míg most a szaúdi al-Tavun kispadján ül.

„Anglia a futball őshazája, a pályán és a lelátón is tombol a szenvedély, mindenkinek az az álma, hogy egyszer ott dolgozzon. A Championship teljesen kiszámíthatatlan bajnokság, amelyben bármi megtörténhet a Premier League-szereplésért folyó harcban” – folytatta Gomes, aki a 8. helyen áll csapatával a 14 csapatos szaúdi élvonalban.

Az Ipswichről az Antenna 1 rádiócsatornán is beszélő szakembertől kapott tájékoztatás szerint a szaúdi éllovas al-Hilal is szívesen látná a kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik