Anglia: legendák aggódnak Walcottért, felépült a váltótárs

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 12:15
Ian Wright, az Arsenal korábbi klasszis csatára úgy véli, nagy törés lehet Theo Walcott karrierjében, hogy a szombati Arsenal–Tottenham FA-kupa-mérkőzésen elszenvedett súlyos térdsérülése miatt ki kell hagynia a nyári világbajnokságot. 

„Játékosként ez borzasztó. Az 1998-asvilágbajnokságról én is sérülés miatt maradtam le, és elmondhatom, ezen sohasem tudtam túltenni magam – mondta Wright a BBC-nek. – Én végül egy vébére sem jutottam el, míg Theo volt már, de a négy évvel ezelőttire még nem készült fel, ez lett volna az igazi számára."

A 2006-os világbajnokságon térdszalagszakadást szenvedő Michael Owen is együttérzéséről biztosította honfitársát. „Sokkoló Theo sérülése, gyors felépülést kívánok neki, és hogy a visszatérése után legalább olyan jó legyen, mint előtte" – írta a korábbi csatár.

Walcott vb-keretben megüresedő helyére James Milner, Andros Townsend, Raheem Sterling, Adam Lallana és Aaron Lennon pályázik, de az Arsenal szintén válogatott játékosát, Alex Oxlade-Chamberlaint sem lehet leírni.

A 2012-es Európa-bajnokságon is szereplő támadó hétfőn edzett először a csapattal azóta, hogy a bajnokság nyitó fordulójában súlyos térdsérülést szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik