Anglia: László Csaba negyedosztályú klubbal tárgyal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 12:19
Lapinformációk szerint László Csaba, a litván labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya jelenleg az angol League Two-ban (negyedosztály) szereplő Oxford United csapatával tárgyal.

László Csaba a Nemzeti Sport Online megkeresésére elismerte, hogy menedzserén keresztül felvette a kapcsolatot a klubbal, és hozzátette: egyelőre nem döntött a további sorsáról.

Az 50 éves szakember szeptemberben távozott a litván válogatott kispadjáról, és azóta hírbe hozták a skót Inverness-szel, illetve az angol harmadosztályú Shrewsbury Townnal is, ám végül egyik csapattal sem született megállapodás.

A feljutásért harcoló Oxford United menedzsere, Chris Wilder január végén bő öt év irányítás után távozott a klubtól, lemondása után a kiesés ellen küzdő Northampton Town irányítását vette át, azóta ideiglenesen Mickey Lewis vezeti a csapatot, aki másfél évtizede a klub alkalmazásában áll. Március elején az Oxford United elnöke, Ian Lenagan úgy nyilatkozott, hogy hamarosan bejelenthetik az új menedzsert, de azóta nem történt előrelépés az ügyben. „Amikor hatvan ember jelentkezik a munkára, akkor időbe telik jól választani” – nyilatkozta Lenagan.

Az Oxford United 36 forduló után osztályozós pozícióban van, a 6. helyen áll a League Two tabelláján, hat ponttal elmaradva az automatikus feljutást jelentő 3. helytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik