Anglia: Kínából is csábítják, ám Guardiola első igazolása lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 09:03
null
Dimitri Payet-nek jó szezonja van – lehet, hogy csak egy évig lesz „kalapácsos”?
Záporoznak a hírek Dimitri Payet-ről: a West Ham United labdarúgója – amellett, hogy a Liverpool elleni kupameccs hosszabbításának hosszabbításában győzelmet érő gólpasszt adott – sajtóhírek szerint több csapat intenzív érdeklődését is kiváltotta.

 

A Sky Sports információi szerint egy meg nem nevezett kínai klub 38 millió fontos ajánlatot tett a West Hamnek a 28 éves francia válogatott középpályásért, míg magát a játékost 7 millió fontos éves fizetéssel csábítják. Ugyanakkor a londoni klub azt kommunikálta, hogy tárgyalásokat kezdett a labdarúgóval egy új szerződésről, heti 125 ezer fontos alapfizetéssel. Payet jelenlegi kontraktusa 2020-ig szól.

A The Sun riportja szerint viszont Payet ott van a Manchester City nyári kiszemeltjeit tartalmazó lista elején, és ő lehet a nyáron érkező vezetőedző, Pep Guardiola első szerzeménye. A katalán szakember a hírek szerint 30 millió fontot fizetne a játékosért, aki nyári Londonba költözése óta húzóemberré nőtte ki magát a „kalapácsosoknál”.

Korábbi hírek szerint Paul Pogba (Juventus) és John Stones (Everton) is a City kiszemeltjei között van, akiket már Guardiola vonzerejével vinnének az angol bajnoki címért harcoló csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik