Anglia: jövedelmező rituálé – nyerésben a kiscsapat rajongója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.18. 17:48
null
Az Exeter City szurkolója a több mint négyéves nyeretlenség alatt sem szakított rituálészerű fogadássorozatával (Fotó: Action Images, archív)
Elképesztő sztorit osztott meg a brit médiával Roger Hamilton-Kendall, az angol negyedosztályú (League Two) Exeter City labdarúgócsapatának rajongója.

A történet lényege, hogy az úriember 2008 áprilisa óta minden egyes Exeter City-meccsre felrak 10 fontot, méghozzá arra, hogy csapata 4–1-es győzelmet arat.

Persze ezt hallván az ember valószínűleg azt hinné, hogy Hamilton-Kendall már súlyos pénzösszeget szórakozott el, ám mint a szurkoló állítja, nyolc év után körülbelül 600 fontos pluszban van – azaz még 60 meccset teljes nyugalommal bevállalhat!

Mint Hamilton-Kendall elmondta, ez a fogadás számára már rituálé, és miután az Exeter szombaton 4–1-re nyert a Barnet ellen, ismét pénz állt a házhoz.

„Még kétezer-nyolcban volt egy álmom, hogy nyerünk a Torquay ellen négy-egyre a rájátszásmeccsen. Hát, kikaptunk kettő-egyre. Akkor nem vettem komolyan a dolgot. Ám amikor a párharc visszavágójára sétáltam, és megláttam egy bukmékert, épp volt nálam pár font. Gondoltam, miért ne, megpróbáltam ismét – a többi pedig már történelem.”

Az Exeter 2008 áprilisa óta összesen hat mérkőzésen győzött 4–1-re. 2008 májusában a Torquay United, 2008 szeptemberében a Macclesfield Town, 2008 decemberében a Rochdale, több mint négy év kihagyás után, 2013 márciusában a Bradford City, 2016 márciusában a Notts County, 2016 októberében a Barnet ellen.

Ezekkel az összecsapásokkal az úriember több ezer fontot szakított, s története tanulságos lehet a fogadóirodák számára is.

Mint mondta, a meccsekre 33:1-hez és 100:1-hez közötti oddsokat kapott, a legutóbbi, Barnet elleni sikerrel például több mint 1000 fontot nyert tisztán.

Viszont kétszer is ezrektől esett el, 2011 februárjában 500-szoros pénzt nyert volna a Charlton idegenbeli legyőzésével, de „csak” 3–1-re nyert az Exeter, máskor pedig a Sheffield Wednesday ellen sokalltak be a kedvencek, a 93. percben szerezve az ötödik gólt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik