HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.14 16:19 Frissítve: 2018.08.14 16:29

Anglia: Ian Wright szerint Sterling rasszista támadásokat kap

Ian Wright a BBC rádiójában járt, ahol a korábbi Arsenal-támadó a sajtóban elég sokszor kikezdett Raheem Sterlingről beszélt.

HIRDETÉS

 

A Machester City szélsőjét a világbajnokság óta kritizálja a brit sajtó a gyenge teljesítménye miatt. Ian Wright azonban kiállt Sterling mellett, és szerinte a bírálatok mögött a rasszizmus áll.

„A kritika olyan dolog, amivel minden profinak meg kell küzdenie, de nem látok még egy olyan játékost, aki ennyit kapna belőle. Nem értem, miért akarják az emberek a médiában ennyire lenyomni ezt a srácot. És amikor megnézem a bírálatokat, azoknak egy bizonyos része rasszista töltetű.”

„A háttere miatt húzzák vissza, hogy honnan jött, és nem akarják, hogy sikeres legyen. Az emberek azt mondják, hogy kijátszom a rasszista kártyát, ám jó okot adnak rá, miután látom, hogy mit tesznek Raheemmal, csak azért, mert futballista.”

„Ezen felül én sem tudom, hogy mi lehet a rossz teljesítményének az oka a nemzeti csapatban, mivel az előző idényben kiemelkedő teljesítményt nyújtott, és ő az egyik, akinek köszönhetően a City ennyire jó volt a múlt szezonban.”

Sterlinget először a világbajnokság előtt találta meg az angol sajtó a tetoválása miatt, majd a tornán nyújtott produkcióját is rengetegen bírálták.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS