Anglia: harag zúdul az Újpestet is tulajdonló Duchatelet klánra

Vágólapra másolva!
2015.01.14. 10:34
Guy Luzon menedzseri kinevezése hatalmas felzúdulást váltott ki az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban  (Championship) szereplő Charlton Athletic szurkolói körében. Mint ismert, az angol klub Roland Duchatelet tulajdona – ő az Újpestet birtokló Roderick Duchatelet édesapja.

„Tulajdonosunknak van egyáltalán bármilyen fogalma a futballról? Gyenge játékosokat és menedzsereket köröztet az ostoba hálózatában” – így szól az egyik szurkolói Twitter-üzenet, amely Guy Luzon menedzseri kinevezésének bejelentése nyomán született.Guy Luzon menedzseri kinevezésének bejelentése nyomán született.

„Így kell ezt, na! Nevezd ki azt a trénert, aki képtelen volt produkálni az utóbbi évek legerősebb Standard Liege-ének edzőjeként” – így egy másik.

A szurkolók becsapottnak érzik magukat, „bábszínháznak”, „arctalan figurák” lerakatának érzik csapatukat, és van olyan is, aki szerint az elnök lerombolja a klubot.

A Charlton – amely a napokban szerződtette az Újpest fiatal szerb kapusát, Marko Dmitrovicsot – a 14. helyen áll a Championshipben, a legutóbbi nyolc fordulóban egyszer sem győzött, és az eredménytelenség miatt menesztették Bob Peeters menedzsert a hétvégén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik