Anglia: Gascoigne-nak azonnali segítségre van szüksége - videó

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.02.03. 19:09
Ügynöke szerint azonnali segítségre szorul Paul Gascoigne, az angolok alkoholproblémákkal küzdő egykori sztárlabdarúgója.

A 45 éves „Gazza” csütörtökön Northamptonban jelent meg egy jótékonysági rendezvényen, és a Sunday Mirror fotóin üveges szemmel tartja a mikrofont.

„Azt mondtam a szervezőknek, hogy inkább ne szerepeltessék Pault, de ő közölte, hogy remek formában van, és van pár jó vicce” – mondta vasárnap Terry Baker a BBC rádióban, hozzátéve: ügyfele vélhetően nem örül, hogy ezt mondja, de azonnali segítségre lenne szüksége.

Baker kifejtette, hogy Gascoigne élete mindig veszélyben van, mivel alkoholista, és lehet, hogy senki sem tud rajta segíteni.

Gary Lineker, aki együtt játszott a hányatott életű volt csatárral a Tottenham Hotspurben és a válogatottban is, a Twitter csevegőoldalon közölte: „Remélem, valahogy megleli a békéjét, de attól tartok, hogy hiába reménykedem.”

Az 57-szeres válogatott Gascoigne pályafutása során számos elitklubban megfordult: a Newcastle Unitedben kezdte, majd szerepelt a Tottenham Hotspur, a Glasgow Rangers, a Middlesbrough, a Lazio és az Everton csapatában is. Karrierje – részben botrányai, iszákossága és mentális betegségei miatt – az 1990-es évek végén szakadt meg.

Hogyan néz ki most Paul Gascoigne? Ide kattintva megnézheti!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik