Anglia: ennyit keres a börtönben a kiskorúval szexelő játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.01. 13:51
A jelenleg börtönbüntetését töltő angol futballistának, Adam Johnsonnak a pénz miatt nem kell aggódnia, ugyanis szép összeget tesz zsebre most is.

Mint ismert, Johnsont azért ítélték el, mert szexuális bűncselekményt követett el egy 16 év alatti tinédzser terhére, aki a bíró indoklása szerint súlyos lelki megrázkódtatást élt át. Johnsont azért ítélték el, mert szexuális bűncselekményt követett el egy 16 év alatti tinédzser terhére, aki a bíró indoklása szerint súlyos lelki megrázkódtatást élt át.

A játékos a februári tárgyaláson csak részben ismerte el a vádiratban foglaltakat, és jelezte: fellebbezést nyújt be. Ezt később meg is tette, ám elutasították a kérvényét.

Az angol The Sun beszámolója szerint azonban a börtönben sem kell aggódnia a pénz miatt a korábbi válogatott futballistának.

Johnson ugyanis karrierje során több mint 5 millió fontot (1.8 milliárd forintot) fektetett ingatlanokba, így – köszönhetően a cégnek, amely jelenleg is kezeli a pénzügyeit – havi 20 ezer fontot, azaz 7 millió forintot tesz zsebre manapság is, anélkül, hogy a kisujját meg kellene mozdítania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik