Anglia: elment bulizni, négy foga bánta a Newcastle sztárjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 10:22
null
Dwight Gayle pórul járt a születésnapi bulin (Forrás: thesportbible.com)
Dwight Gayle, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Newcastle United támadójának egy időre biztosan elment a kedve az éjszakai élettől, a múlt hétvégén ugyanis kisebb baleset történt vele csapattársa, Jamal Lascelles születésnapi buliján.

 

A tizenhárom bajnokin 13 találatnál járó, ezzel a góllövőlistát vezető csatár és társai Liverpoolban ünnepelték a csapatkapitány 23. születésnapját. A buli végeztével, vasárnap hajnali négy óra körül állítólag valaki akkora erővel megütötte Gayle-t, hogy kitört négy foga.

Az angol bulvárlapnak, a The Sunnak nyilatkozó névtelen forrás azt mondta, hogy a buli jó hangulatban kezdődött, de a sok elfogyasztott pezsgő miatt az irányítás kicsúszott a házigazda kezéből.

„Dwight eléggé sokat ivott, aztán a pultnál fizetni akart, ott pedig valaki nagyon behúzott neki egyet. Elég sokkoló volt. Dwight ezután felkelt, de kapott még egyet, amitől újra kifeküdt, aztán inkább elment. Aztán másnap Dwight mindenkinek írt egy sms-t, hogy négy fogát elvesztette, és nagyon dühös emiatt” – mondta a forrás.

A buliból valaki hívta a rendőröket a verekedés miatt, de mire a hatóságok kiértek a helyszínre, mindenki távozott.

A bajnokságot jelenleg magabiztosan vezető – vasárnap éppen Gayle duplájával a Leeds United vendégeként nyerő – Newcastle Unitednél nem kommentálták a történteket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik