Anglia: Cristiano Ronaldo ezt a becenevet adta Rooneynak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 17:05
A Manchester United drukkerei valószínűleg sosem feledik, milyen különleges támadósoruk volt Cristiano Ronaldóval és Wayne Rooneyval. A Juventus klasszisa mindig is nagyra tartotta korábbi csapattársát, akinek tökéletes becenevet adott még Angliában.

„Elképesztő futballista és elképesztő személyiség, Rooneyt mindenki imádta. Nagyon hiányzik. Ki tudja? Lehet, egy nap újra együtt futballozunk majd…” – mondta a Goalhangernek korábban Cristiano Ronaldo, aki tökéletesen passzoló becenevet is adott csapattársának.„Elképesztő futballista és elképesztő személyiség, Rooneyt mindenki imádta. Nagyon hiányzik. Ki tudja? Lehet, egy nap újra együtt futballozunk majd…” – mondta a Goalhangernek korábban Cristiano Ronaldo, aki tökéletesen passzoló becenevet is adott csapattársának.

Cristiano Ronaldo a mai napig szívesen gondol vissza a Rooney csapatársaként eltöltött időszakra (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo a mai napig szívesen gondol vissza a Rooney csapatársaként eltöltött időszakra (Fotó: AFP)

„Egyszerűen sosem lazított, folyamatosan sprintelt, harcolt, és ami a legfontosabb, mindent megtett azért, hogy segítse a csapatot. Emlékszem, az öltözőben elkezdtem egy idő után pitbullnak becézni, mert senkit sem láttam még úgy harcolni a labda elvesztése után, mint őt” – tette hozzá a portugál.

Rooney és Ronaldo 2004 és 2009 között futballoztak együtt a Manchester Unitednél, ami a klub történetének egyik legsikeresebb időszaka volt: a támadópárossal ezen időszak alatt három bajnoki címet, két Ligakupa-győzelmet, egy angol Szuperkupa-győzelmet, egy Bajnokok Ligája-győzelmet és egy klubvilágbajnoki címet gyűjtött be a manchesteri alakulat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik