HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.05 11:57 Frissítve: 2010.12.16 00:08

Anglia: Capello kíváncsi, mit rejt még Terry szekrénye

Capello csak azt követően dönt John Terry válogatottbeli csapatkapitányi megbízatásáról, hogy a Chelsea védője pénteken minden titkát megvallja neki, már ha vannak neki.

HIRDETÉS

Fabio Capello, Anglia labdarúgó-válogatottjának olasz szövetségi kapitánya John Terry szekrényének természetesen csak ama rejtőző „csontvázaira" kíváncsi, amelyek nyilvánosságra kerülve rossz irányban befolyásolnák a válogatott megítélését, teljesítményét – hangsúlyozza a mértékadó The Guardian.

Capello pénteken, a Chelsea edzését követően találkozik a „kékek" csapatkapitányával, akinek az angol nemzeti együttesnél betöltött hasonló pozíciója azáltal került veszélybe, hogy a londoni bulvársajtó megszellőztette: a játékos kétgyermekes családapa létére viszonyt folytatott volt klubtársa, Wayne Bridge exbarátnőjével.

A brit média tudni véli, hogy Capello elsősorban futballszakmai szempontok szerint dönt arról, Terry maradhat-e a válogatott csapatkapitánya; a futballista tettének erkölcsi vonatkozásai kevésbé foglalkoztatják, ha több hasonló titok napvilágra kerülése már nem fenyeget. A kapitányügy lezárását legkésőbb szombatra jövendölik.

Eközben a két hónapja harcképtelen, de a vb-keretbe pályázó Wayne Bridge is játékra jelentkezett: Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint játékosa térdsérülése rendbe jött, és lelkileg sem viselték meg annyira a történtek, hogy ne térhetne vissza a pályára a Hull City elleni szombati bajnokin.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS