HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.05 11:57 Frissítve: 2010.12.16 00:08

Anglia: Capello kíváncsi, mit rejt még Terry szekrénye

Capello csak azt követően dönt John Terry válogatottbeli csapatkapitányi megbízatásáról, hogy a Chelsea védője pénteken minden titkát megvallja neki, már ha vannak neki.

HIRDETÉS

Fabio Capello, Anglia labdarúgó-válogatottjának olasz szövetségi kapitánya John Terry szekrényének természetesen csak ama rejtőző „csontvázaira" kíváncsi, amelyek nyilvánosságra kerülve rossz irányban befolyásolnák a válogatott megítélését, teljesítményét – hangsúlyozza a mértékadó The Guardian.

Capello pénteken, a Chelsea edzését követően találkozik a „kékek" csapatkapitányával, akinek az angol nemzeti együttesnél betöltött hasonló pozíciója azáltal került veszélybe, hogy a londoni bulvársajtó megszellőztette: a játékos kétgyermekes családapa létére viszonyt folytatott volt klubtársa, Wayne Bridge exbarátnőjével.

A brit média tudni véli, hogy Capello elsősorban futballszakmai szempontok szerint dönt arról, Terry maradhat-e a válogatott csapatkapitánya; a futballista tettének erkölcsi vonatkozásai kevésbé foglalkoztatják, ha több hasonló titok napvilágra kerülése már nem fenyeget. A kapitányügy lezárását legkésőbb szombatra jövendölik.

Eközben a két hónapja harcképtelen, de a vb-keretbe pályázó Wayne Bridge is játékra jelentkezett: Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint játékosa térdsérülése rendbe jött, és lelkileg sem viselték meg annyira a történtek, hogy ne térhetne vissza a pályára a Hull City elleni szombati bajnokin.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 07:35:48

Angol labdarúgás GYÖNGYÖSI BALÁZS (LONDON)

„Ez a fejezet ma lezárult, mostantól újra az angol válogatott szurkolója vagyok, mint kissrácként.”

2018.11.15 23:18:00

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Ezen eredménysorból – elvben – az következne, hogy a Manchester United üzleti szempontból mélyrepülésbe kezdett. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz: még sohasem ment olyan jól a biznisz, mint mostanság.

2018.11.11 16:16:52

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

D. Silva korán beköszönt, Agüero bombázott, Gündogan megadta a kegyelemdöfést • Az Arsenal botlott a Wolves ellen.

2018.11.04 21:20:35

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A biznisz ez alkalommal nemes célt is szolgál.

2018.11.03 18:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Végtelenül közönségszórakoztató csata végén Lacazette mentett pontot a londoniaknak.

HIRDETÉS
HIRDETÉS