Anglia: „Bendtner? Olyan képességei vannak, mint Ibrahimovicnak”

Vágólapra másolva!
2016.09.08. 16:35
Ian Holloway, jegyzett angol futballedző Zlatan Ibrahimovichoz hasonlította Nicklas Bendtnert, aki két évre aláírt az angol másodosztályban (Championship) szereplő Nottingham Foresthez. Annak idején – négy évvel ezelőtt – nem véletlenül akarta szerződtetni aktuális klubjához, a Crystal Palace-hoz.

„Képességei szempontjából ő Zlatan Ibrahimovic típusú játékos, annyi különbséggel, hogy Ibrahimovic fitt állapotban tartja magát és képes gólokat szerezni – mondta Holloway. – Ő olyan játékos, akinek éreznie kell, hogy bíznak benne. Szerintem sohasem érezte, hogy igazán értékelik a képességeit. Az a benyomásom alakult ki róla, hogy nagy szüksége van a támogatásra.”Holloway. – Ő olyan játékos, akinek éreznie kell, hogy bíznak benne. Szerintem sohasem érezte, hogy igazán értékelik a képességeit. Az a benyomásom alakult ki róla, hogy nagy szüksége van a támogatásra.”

A 28 éves dán támadó az Arsenalnál vált ismert játékossá, azóta viszont több klubnál (Birmingham City, Sunderland, Juventus, Wolfsburg) is csalódást okozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik