HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.01.23 20:33 Frissítve: 2018.01.23 20:58

Anglia: az MU-ikon lett a kapitány, már óriási a balhé

Óriási meglepetésre Phil Neville, a Manchester United és az Everton korábbi futballistája lett az angol női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. És szinte azonnal balhéba keveredett…

HIRDETÉS

 

Még a legbennfentesebb angol sportlapokat is sokkolta Neville kinevezése, elvégre az 59-szeres válogatott játékos még sosem dolgozott női futballistákkal, sőt, tulajdonképpen egyáltalán nem vezetett még csapatot: eddig a legmagasabb pozícióban a Valenciánál dolgozott, ahol Gary Neville másodedzője volt.

Az angoloknál azonban nem is ez verte ki – egyelőre – igazán a biztosítékot, hanem egy-két tweet, amely előkerült a múltból, és amelyekben elképesztően lekezelően beszélt a nőkről a korábbi labdarúgó.


„A nők mindig az egyenjogúságért küzdenek. Egészen addig, amíg nem kell befizetni a számlákat... #képmutatók” – írta egyik bejegyzésében Neville korábban.

És aki azt gondolja, ennél nem lehet rosszabb:

„Azért írtam, hogy korán kelő férfiak, és nem azt, hogy korán kelő emberek, mert feltételeztem, hogy reggel a nők el vannak foglalva a reggelikészítéssel, gyerekek öltöztetésével, ágyazással. Bocs, korán kelő nők!”

Szóval senki ne lepődjön meg, ha jövő héten jön a hír, hogy miután Neville a konyhájában akarta tartani az edzőtábort, menesztették…

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS