Anglia: a volt PL-játékos sírva röhögött a kirúgott kapitányon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2016.09.28. 12:22
null
Sam Allardyce és Chico Flores emlékezetes jelenete (Fotó: bleacherreport.net)
Az angol Labdarúgó-szövetség kedd este megerősítette, hogy már nem Sam Allardyce az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 61 éves szakember az egy nappal ezelőtt kirobbant botrányába bukott bele. Ezen jót nevetett Chico Flores, a Swansea City volt játékosa, aki valószínűleg alig várta az alkalmat, hogy revánsot vehessen Allardyce-on a korábban elszenvedett sérelmekért.
ALLARDYCE: CSAPDÁBA EJTETTEK, EZT EL KELL FOGADNOM

Sam Allardyce és Chico Flores 2014 februárjában, a West Ham United és a Swansea City angol bajnoki mérkőzésén (2–0) kötött egymással „életre szóló barátságot”. A londoni csapat menedzsere azt nehezményezte a spanyol védőnél, hogy rendszeresen színészkedik, és megpróbálja megvezetni a játékvezetőt.

Az egyik ilyen eset során Andy Carrollt, a WHU csatárát Flores lekönyökléséért kiállították, majd Carlton Cole is odaütött a spanyol védőnek, ám ő megúszta szóbeli figyelmeztetéssel. Allardyce-nál ekkor szakadt el a cérna, és az oldalvonal mellett szó szerint belenevetett a földről feltápászkodó Flores arcába.

Azóta eltelt két és fél év, ám Flores nem felejtette el a történteket. Allardyce menesztése után a Twitteren viszonozta a szakember korábbi „kedvességét”, és csúnyán visszavágott a múltban elszenvedett sérelmekért.

CHICO FLORES TWEETJEI




ROY HODGSON ÜDVÖZLI ALLARDYCE-T A MUNKAÜGYI KÖZPONTBAN
When you see Sam Allardyce in the job centre #england #fa #hodgson #allardyce #banter #football

Chico Flores jelenleg a Lehvijában játszik, amely a katari bajnokság előző fordulójában 5–4-re legyőzte a Németh Krisztiánt is soraiban tudó al-Garafát.

Németh Krisztián és Chico Flores (pirosban) a katari bajnokságban (Fotó: Twitter)
Németh Krisztián és Chico Flores (pirosban) a katari bajnokságban (Fotó: Twitter)

Allardyce-szal kapcsolatban a mindenre figyelmes angolok megjegyzik, hogy két nappal kevesebb ideig (67 napig) töltötte be az angol válogatott szövetségi kapitányi posztját, mint amennyi időn keresztül a föld alatt rekedtek a chilei bányászok a 2010-es copiapói baleset során.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek