Anglia: a másodosztályba száműzték Mike Deant

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.18. 20:18
Mike Dean számára nem alakult fényesen a december az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), és most a másodosztályba vezényelték a játékvezetőt.

A sípmester a West Hamből talán túl szigorúan állította ki Szofian Fegulit a Manchester United elleni mérkőzésen, az Everton Liverpool elleni meccsén pedig Ross Barkley kiállításának elmaradását kérték sokan számon Deanen.

Azóta közreműködött az FA-kupában a Tottenham és az Aston Villa meccsén, valamint a Stoke City Sunderland otthonában aratott bajnoki sikere során is, de most csak a másodosztályban kap megbízást, a Leeds United Barnsley elleni derbijén fújja a sípot.Szofian Fegulit a Manchester United elleni mérkőzésen, az Everton Liverpool elleni meccsén pedig Ross Barkley kiállításának elmaradását kérték sokan számon Deanen.

Azóta közreműködött az FA-kupában a Tottenham és az Aston Villa meccsén, valamint a Stoke City Sunderland otthonában aratott bajnoki sikere során is, de most csak a másodosztályban kap megbízást, a Leeds United Barnsley elleni derbijén fújja a sípot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik