Anglia: a kispadon szexelt a csatár, lefilmezték, kirúgták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 17:38
Jay Hartot, az angol nyolcadosztályban (Evo-Stik Division 1 North) szereplő Clitheroe csatárát elbocsátotta klubja, amiért egy mérkőzés után az ellenfél csapatának stadionjában a kispadon szexelt egy szőke hajú szurkolónővel.

A tett helyszíne, a Seel Park
A tett helyszíne, a Seel Park
A tett helyszíne, a Seel Park
A tett helyszíne, a Seel Park
A tett helyszíne, a Seel Park

 

A Mossley AFC ellen 4–1-re elveszített idegenbeli mérkőzés után, különös helyszínen megejtett aktust többen is látták, illetve volt, aki telefonjával rögzítette is. A játékos könnyedén felismerhető volt, hiszen klubja tréningruháját viselte.

Mossley városában a meccs napjára esett az évente megrendezésre kerülő „nők napja”, így a szokásosnál jóval több hölgy látogatott ki a stadionba.

Anne Barker klubelnök szerint a 24 éves csatár hiába bánta meg tettét, szégyent hozott a klubra. „Minden játékos, aki a Clitheroe színeit viseli, egyben a klubot is képviseli. Játékosainktól elvárjuk, hogy ennek megfelelően viselkedjenek. Ez most nem sikerült, csalódottak vagyunk” – mondta a klubelnök.

Jay Hart (Fotó: Mirror)
Jay Hart (Fotó: Mirror)

„Rettenetesen sajnálom, amit tettem. Ittam pár pohárral, azt hittem sikerült elrejtőznünk” – emlékezett vissza az eltanácsolt labdarúgó, aki elég alkoholt ivott ahhoz, hogy elhitesse magával, a kispad egy futballpálya láthatatlan része.

Érdekesség, hogy Jay Hart – kétgyerekes – barátnője nem a lebukott futballistára volt igazán mérges, hanem azokra, akik lefilmezték őt. A felvétel az Instagramot és a Twittert is bejárta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik