Anglia: 40 nap után kirúgták a korábbi Chelsea-védőt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.28. 10:59
Mindössze negyven nap után menesztették az egyik amatőr angol labdarúgócsapat kispadjáról a korábbi Chelsea-védőt, David Stride-ot. Az ok: a csapat gyengén szerepelt a felkészülési mérkőzések során.

„Ez az abszolút nonszensz – fogalmazott Stride azt követően, hogy a hetedosztályú Bashley menesztette. – A klub vezetői már rég találtak valakit, hogy helyettesítsenek, de két hetet vártak, hogy közöljék is velem.”

Az 57 éves Stride-ot, aki 1978 és 1980 között volt a Chelsea labdarúgója, június 17-én nevezték ki a hetedosztályú csapat élére, öt és fél hetet élt meg a kispadon. A szakember azért is zokon vette a döntést, mert július végén már nincs esélye új csapatot találni.

A Bashley négy nyári meccse mindegyikét elveszítette, nem szerzett gólt és nyolcat kapott. Stride csak az utolsó két találkozón ült a kispadon, ám a klub indoklása szerint „a gyenge eredmények és a nem megfelelő játékosok igazolása” a menesztéséhez vezettek.

„Kemény döntést hoztunk, hogy inkább még most változtassunk a dolgokon, mint hogy aztán a szezon során legyen felfordulás a csapatnál” – kommentálta a döntést Tim Allan, a klub elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik