A Leeds kegyetlenül elbánt szurkolóival a transzferhajrá éjszakáján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 17:04
null
Fájdalmas hétfő estéjük volt az erősítésben reménykedő Leeds-drukkereknek (Fotó: Action Images)
Kíméletlen érzelmi hullámvasútra ültette fel az angol második vonalban szereplő Leeds United a saját szurkolóit az átigazolási hajrá utolsó napjának utolsó óráiban, akik teljesen jogosan háborodtak fel a klub kommunikációs stratégiáján.

 

A Leeds első lépésben hétfő este fél 11 magasságában a hivatalos Twitter-csatornáján bejelentette – Breaking előtaggal – Souleymane Doukara átigazolását, akit kölcsönben már korábban is megszereztek, így nem számított új érkezőnek.

Tíz perccel később (szintén a csiripelős oldalon) megkérték a drukkereket, hogy ne menjenek aludni, mert zajlik a munka, további bejelentések várhatóak.

11 órához közel retweetelték a csapatkapitány bejegyzését, amelyben Jason Pearce arról írt, mennyire izgatott („Óóóó, ez nagyon rendben van...”). Később kiderült, a hátvéd egy televíziós sorozatra gondolt, kijelentésének semmi köze nem volt az igazolásokhoz.

Az éjféli záráshoz vészesen közeledve, 11.50-kor a klub bejelentette, hogy Matt Smith a Fulhamhez ment. A csapat egyik legnagyobb értéke két héttel korábban írt alá egy hároméves szerződéshosszabbítást. De itt még nem volt vége a tragikomédiának.

11.58-kor bejelentették, hogy a Leeds United egyik legnagyobb csatártehetsége, a szurkolók reménysége, Dominic Poleon az Oldham Athletichez került, az átigazolás összegét nem ismertették.

A nagy – a lefekvést késleltető – bejelentés tovább váratott magára, de a piac már csak pár percig volt nyitva.

És be is zárult, a klub a következő tweetjében (pontban éjfélkor) lezártnak tekintette a 2014-es nyári átigazolási szezont, új jövevénynek híre sem volt.

Egyes beszámolók szerint a nagy bejelentés a Sassuolo 25 éves támadója, Leonardo Pavoletti lett volna, de a 2 millió font körüli értékű játékos szerződtetése meghiúsult.

Az érthető módon rendkívül csalódott, hoppon (és ébren) maradt Leeds-szurkolók így reagáltak az átigazolási szezon utolsó órájára.

(Forrás: reddit)
(Forrás: reddit)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik