HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.04.30 14:53 Frissítve: 2012.03.14 02:41

John Barnes: Gerrard érdemelte volna meg Az év játékosa címet

John Barnes szerint Ryan Giggs helyett Steven Gerrardnak kellett volna kapnia a játékosok szavazatai alapján odaítélt Az év játékosa díjat a Premier League-ben. A jamaicai születésű korábbi angol válogatott játékos elismeri Giggs eddigi érdemeit, de úgy gondolja, hogy az idén még csak stabil kezdőnek sem számít a klubjában, így nem most kellett volna megkapnia az elismerést.

Barnes szerint Giggs már nem ér Gerrard nyomába
Fotó: Action Images (archív)
Barnes szerint Giggs már nem ér Gerrard nyomába
Sokan gondolják úgy, hogy Giggs inkább amolyan életműdíjként nyerte el ezt a címet, és John Barnes is ezt a véleményt osztja.

„Meglepődtem, hogy Giggset választották meg a szezon játékosának – mondta Barnes, aki tíz évet húzott le a Liverpoolban, jelenleg pedig a jamaicai válogatott szövetségi kapitányaként dolgozik. – Ne értsenek félre, Ryan nagyszerű képviselője a labdarúgásnak, nagy játékos, és emellett remek ember is, minden elismerést megérdemel az eddig elért eredményeiért.”

„Azonban ez a díj az aktuális szezonban a legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak jár, márpedig szerintem ez Gerrard – folytatta a jamaicai születésű, de az angol válogatottban (79-szer) szereplő Barnes. – Évről évre a Liverpool vezére, míg Giggs a jelenlegi idényben csak 12-szer volt kezdő a bajnokságban, ami azt jelenti, hogy még csak nem is stabil kezdő a klubjában.”

„Ezért nem értek egyet a döntéssel, bár azért gratulálok Ryannek a díjhoz. Sajnálatos, hogy annyi nagyszerű év után épp most kapta meg, amikor nem játszik már kulcsszerepet a Manchester Unitedben.”

Gerrard 40 fellépésén már 22 gólnál tart az idényben, de folyamatosan sérülések gyötrik, emiatt nem is játszhatott a Liverpool legutóbbi négy meccsén.

Rafa Benítez, a Pool menedzsere szerint azonban középpályása újra a csapattal edz, és úgy gondolja, hogy vasárnapra már játékra kész lesz.
2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.