HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.03.25 10:23 Frissítve: 2011.06.23 00:04

Gerrard már most meghosszabbítaná két év múlva lejáró szerződését

Steven Gerrard örömmel hosszabbítaná meg szerződését az angol élvonalban szereplő Liverpoollal. A „vörösök” csapatkapitánya elmondta: sohasem érezte még ennyire jól magát pályafutása során, ráadásul olyan gárdában futballozik, amely bárkit képes megverni. Kell ennél több?

Gerrard bálvány Liverpoolban, és az is maradna
Fotó: ActionImages
Gerrard bálvány Liverpoolban, és az is maradna
„Pályafutásom során még sohasem voltam ennyire boldog, mint most. A szerződésem két év múlva jár le, és ha lesz lehetőségem meghosszabbítani, biztos meg fogom ezt tenni” – vázolta jövőjével kapcsolatos elképzeléseit Steven Gerrard.

„Topcsapatban játszom, világklasszisokkal az oldalamon. Emellett pedig tökéletesen megbízom a menedzserünkben. Továbbra is előre kell tekintenünk, mert biztos vagyok benne, hogy nagy sikereket érhetünk el” – tette hozzá a Liverpool csapatkapitánya.

Gerrard öröme és klub iránti elkötelezettsége persze tökéletesen érthető. Már most a Pool legendájának számít, ráadásul neki és az együttesnek is nagyon jól megy manapság. A hétvégén például az Aston Villát fektették két vállra a „vörösök”, az 5–0-s sikerből ráadásul Gerrard három góllal vette ki a részét. Az elmúlt három mérkőzésén pedig összesen hatszor volt eredményes az angol játékos.

A Liverpool csapatkapitányát a világ egyik legjobbjának tartják, ráadásul amióta Rafa Benítez a klub szakvezetője, csak még jobb lett a középpályás, annak ellenére, hogy a spanyol tréner érkezése után nem volt mindig felhőtlen mester és tanítványának viszonya.

„Talán kissé önző voltam korábban. Túlságosan is csupán a saját játékomra fókuszáltam, ezért Benítez többször is a szélen szerepeltetett. Vennem kellett egy nagy lélegzetet, ezt meg kellett tennem az együttes érdekében. Jelenleg azonban a kedvenc posztomon futballozhatok, én vagyok a csapatkapitány, ráadásul folyamatosan nyerünk. Kettőnk kapcsolata pedig az idő múlásával egyre szilárdabb lett.”

„Éveken át panaszkodtam, hogy nem vagyunk érintettek a bajnoki címért folyó küzdelemben. Most viszont olyan csapatban játszom, amely a liga bármely alakulata ellen képes nyerni” – zárta gondolatait a Liverpool középpályása.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.

2019.02.03 17:24:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A második félidőben lemosta a pályáról a házigazda City a londoniakat, akik sokat köszönhetnek a kapusuknak.

2019.02.01 18:41:29

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A címvédő Manchester City vett egy japán védőt • Denis Suárezen kívül csak álmodozott az Arsenal.