HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.01 20:54 Frissítve: 2011.07.21 00:08

Nem csak a klub, Rafa Benítez is mindenben támogatja Gerrardot

Mint kedden beszámoltunk róla, a Liverpool hivatalos közleményt adott ki, melyben kijelenti, hogy az angol klub mindenben támogatja a csapat testi sértéssel és garázdasággal vádolt játékosát, Steven Gerrardot. Most Rafael Benítez, a „vörösök” menedzsere mondta el, hogy kiáll együttese kapitánya mellett.

Benítez továbbra is kiáll Gerrard mellett
Fotó: Action Images (archív)
Benítez továbbra is kiáll Gerrard mellett
Mint beszámoltunk róla, Steven Gerrard egy southporti szórakozóhelyen verekedésbe keveredett hétfőn hajnalban. A Liverpool csapatkapitányát és öt társát ezután szállította el a rendőrség, és testi sértéssel és garázdasággal vádolják az angol válogatott futballistát.

Gerrardot klubja hivatalos közleményben biztosította támogatásáról a kényes ügyben, és most Rafa Benítez, a „vörösök” menedzsere is elmondta, hogy mindenben játékosa mellett áll.

„Hosszan elbeszélgettem Gerrarddal a kialakult helyzetről – mondta Benítez. – Mindent meg fogunk tenni, ami tőlünk telik, hogy segítsünk Stevennek a következő hetekben. Elmondta nekem, hogy mi történt pontosan, és biztosítottam róla, hogy támogatni fogom, ahogy az egész klub teszi.”

Gerrard egyébként szerdán már együtt edzett a társaival, és Benítez szerint nagyon fontos, hogy játékosa a futballra tudjon összpontosítani.

„Steven együtt edzett a többiekkel a csapat néhány napos pihenője után, és nagyon fontos, hogy a futballra koncentráljon – mondta a menedzser. – Ő a kapitányunk, és egy kulcsfontosságú játékosunk. Keményen dolgoztunk, hogy jól zárjuk az évet, és szeretnénk hasonlóan folytatni.”

Benítez mellett Gordon Taylor, a Profi Játékosok Szövetségének vezetője is a támogatásáról biztosította Gerrardot.

„Nyugtalan lettem, mikor hallottam az ügyről, hiszen már régóta ismerem Steven Gerrardot – mondta Taylor. – Nem ismerem az ügy részleteit, de a szövetség támogatni fogja a játékost.”

Úgy tűnik, hogy a Liverpool szurkolói sem neheztelnek Gerrardra: a szerda délelőtti edzés előtt – a fagyos idő ellenére – több rajongó köszöntette a „vörösök” csapatkapitányát qaz edzőközpont előtt.
2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.