HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.05 13:08 Frissítve: 2011.02.03 00:04

Folytatódik a Gera Zoltán-saga: ringbe szállt a Fulham is

A West Bromwich Albion lejárt szerződésű középpályásáért, Gera Zoltánért - a Portsmouth, az Everton, a Middlesbrough és a Bolton után – bejelentkezett a Fulham is.

Fotó: Action Images
Gera Zoltán valósággal válogathat a Premiership középcsapatai között, de ősztől újra a kiesés ellen küzdhet, hiszen a nemrégiben a legjobbak közül kis híján kipottyanó Fulham is harca szállt a középpályás kegyeiért. Sőt, egyes angol források szerint a játékos már el is fogadta a londoni csapat által kínált szerződéstervezetet, s a jövő héten aláír új együtteséhez.

A magyar játékosnak lejárt szerződése a West Bromwichnál, s bár a klub elnöke, Jeremy Peace mindent megtesz Gera megtartásáért („A legjobb szerződést kínáltuk neki, amit csak tudtunk”), minden bizonnyal nem tud majd konkurálni a Portsmouth, az Everton vagy a Bolton ajánlatával.

Az utóbbi klub esélyeit növeli, hogy az a Gary Megson a menedzserük, aki 2004-ben Angliába csábította Gerát.

Tegnap a Fulham is nyilvánosságra hozta, hogy érdeklődik Gera iránt. A londoni klub éppen hogy csak megmenekült májusban a kieséstől, így érthető, hogy le szeretnének csapni az ingyen megszerezhető játékmesterre. A fekete-fehéreknél Gera egyébként újra együtt futballozhatna egykori csapat- és éktársával, Diomansy Kamarával, aki tavaly hagyta ott a WBA-t a „The Cottagers” kedvéért.

Gera (ex?)elnöke, Peace úgy érzi, megtett minden tőle telhetőt, s türelmetlenül várja a fejleményeket: „Megértjük Zoltánt és képviselőit, hiszen tudjuk, hogy más kluboktól is remek ajánlatokat kaptak… várjuk döntését”.

BIZTOS TÁVOZIK

A Birmingham Mail internetes oldalán megjelent cikkben már biztosra veszik, hogy Gera távozik a WBA-tól. A lap – Sam Stapletonra, Gera angliai ügyeit intéző menedzserére hivatkozva – állítja, valóban érkezett megkeresés a Fulhamtől, de a játékos csak a jövő héten közli döntését.
2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.

2019.02.03 17:24:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A második félidőben lemosta a pályáról a házigazda City a londoniakat, akik sokat köszönhetnek a kapusuknak.

2019.02.01 18:41:29

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A címvédő Manchester City vett egy japán védőt • Denis Suárezen kívül csak álmodozott az Arsenal.