Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.05 13:08 Frissítve: 2011.02.03 00:04

Folytatódik a Gera Zoltán-saga: ringbe szállt a Fulham is

A West Bromwich Albion lejárt szerződésű középpályásáért, Gera Zoltánért - a Portsmouth, az Everton, a Middlesbrough és a Bolton után – bejelentkezett a Fulham is.

Fotó: Action Images
Gera Zoltán valósággal válogathat a Premiership középcsapatai között, de ősztől újra a kiesés ellen küzdhet, hiszen a nemrégiben a legjobbak közül kis híján kipottyanó Fulham is harca szállt a középpályás kegyeiért. Sőt, egyes angol források szerint a játékos már el is fogadta a londoni csapat által kínált szerződéstervezetet, s a jövő héten aláír új együtteséhez.

A magyar játékosnak lejárt szerződése a West Bromwichnál, s bár a klub elnöke, Jeremy Peace mindent megtesz Gera megtartásáért („A legjobb szerződést kínáltuk neki, amit csak tudtunk”), minden bizonnyal nem tud majd konkurálni a Portsmouth, az Everton vagy a Bolton ajánlatával.

Az utóbbi klub esélyeit növeli, hogy az a Gary Megson a menedzserük, aki 2004-ben Angliába csábította Gerát.

Tegnap a Fulham is nyilvánosságra hozta, hogy érdeklődik Gera iránt. A londoni klub éppen hogy csak megmenekült májusban a kieséstől, így érthető, hogy le szeretnének csapni az ingyen megszerezhető játékmesterre. A fekete-fehéreknél Gera egyébként újra együtt futballozhatna egykori csapat- és éktársával, Diomansy Kamarával, aki tavaly hagyta ott a WBA-t a „The Cottagers” kedvéért.

Gera (ex?)elnöke, Peace úgy érzi, megtett minden tőle telhetőt, s türelmetlenül várja a fejleményeket: „Megértjük Zoltánt és képviselőit, hiszen tudjuk, hogy más kluboktól is remek ajánlatokat kaptak… várjuk döntését”.

BIZTOS TÁVOZIK

A Birmingham Mail internetes oldalán megjelent cikkben már biztosra veszik, hogy Gera távozik a WBA-tól. A lap – Sam Stapletonra, Gera angliai ügyeit intéző menedzserére hivatkozva – állítja, valóban érkezett megkeresés a Fulhamtől, de a játékos csak a jövő héten közli döntését.
2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”

2020.02.18 09:42:18

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Amit most látunk, csak a régen érő következmény.

2020.02.17 18:35:59

Angol labdarúgás B. L.

Két sérülés, Maguire kétes esete, két érvénytelenített találat, Mount kapufája. Nem a londoniak napja volt.