Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.24 16:57 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Gera egy héten belül eldönti, melyik klubban folytatja

Naponta érkeznek új ajánlatok a West Bromwich Albion szabadon igazolható játékosáért, ám eddig még nem tudta Gera Zoltán eldönteni, hogy melyik klubot választja. Nem könnyű persze a döntés, hiszen olyan neves csapatok is sorban állnak, mint a Benfica, az Everton vagy éppen a Celtic.

Gera Zoltánnak hamarosan döntenie kell jövőjéről
Fotó: Imago (archív)
Gera Zoltánnak hamarosan döntenie kell jövőjéről
Gera Zoltán szerződése június 30-án jár az angol elsőosztályba feljutott West Bromwich Albionnál, így a Bosman-szabály értelmében szabadon tárgyalhat az érdeklődő klubokkal.

Az elmúlt napokban arra kaphattuk fel rendszeresen a fejünket, hogy egyre több neves klub jelentkezett be a magyar játékosért. Négy angol klub, az Everton, az Aston Villa, a Bolton Wanderers és a Wigan Athletic is szívesen látná soraiban a magyart, emellett a portugál Benfica és a skót Celtic is bejelentkezett a futballistáért.
Az sincs kizárva, hogy Gera marad jelenlegi klubjánál, a West Bromwichnál, ám elnézve az érdeklődő klubok sorát, erre igen kicsi az esély.

„Egyelőre még nem született döntés, de úgy gondolom a jövő hét elejére már többet fogunk tudni” – mondta el Gera ügynöke, Sam Stapleton.

Gera Zoltán jelenleg Magyarországon tartózkodik, hiszen szombat este a magyar válogatott Görögország ellen lép pályára, majd egy héttel később Horvátországot ellen mérkőzik a csapat.

„Szerettük volna, ha már az első válogatott mérkőzés előtt megszületik a döntés, de ez sajnos nem sikerült, így most az a cél, hogy a második meccsig legyen meg a válasz” – fejezte be Stapleton.
2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”

2020.02.18 09:42:18

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Amit most látunk, csak a régen érő következmény.

2020.02.17 18:35:59

Angol labdarúgás B. L.

Két sérülés, Maguire kétes esete, két érvénytelenített találat, Mount kapufája. Nem a londoniak napja volt.