HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.18 06:43 Frissítve: 2011.08.18 00:04

Nemcsak angol klubok vinnék, hanem a Benfica is akarja Gera Zoltánt

Portugál lapértesülések szerint nem csak Angliából, Németországból és Spanyolországból vannak kérői Gera Zoltánnak, hanem a Benfica is figyeli a magyar válogatott középpályást.

Gera Zoltán lendületes játékára már Portugáliában is felfigyeltek
Fotó: Action Images
Gera Zoltán lendületes játékára már Portugáliában is felfigyeltek
Igencsak megnőtt Gera Zoltán ázsiója a nemzetközi átigazolási piacon, a West Bromwich Albionnal az élvonalba feljutó magyar válogatott középpályást számtalan Premier League-es együttes szívesen látná a soraiban (legutóbb az Evertonnal hozták hírbe), de Németországból és Spanyolországból is érdeklődnek iránta.

Új fejlemény, hogy immár Portugáliából is figyeli őt egy csapat, mégpedig a patinás Benfica – legalábbis így tudja a portugál sajtó.

Tény, a magyar labdarúgónak lejár a szerződése jelenlegi csapatánál, így ingyen igazolható, és ez a Bajnokok Ligájából – gyenge szezonbeli teljesítménye miatt (a csapat csak negydik lett, és az UEFA-kupában indulhat – ezúttal kimaradó lisszaboni sztárcsapatnál nem éppen utolsó szempont. Tudja ezt jól a napokban visszavonult és frissiben sportigazgatónak kinevezett Ruí Costa is, aki az elmúlt évekhez képest szűkössé vált költségvetéssel dolgozhat, és minél kisebb ráfordítással szeretne minél jobb játékosokat megszerezni.

A portugál sajtó egyébként már a középpályás véleményét is kikérte legújabb „kérőjéről”.

„Tudok a Benfica érdeklődéséről. A menedzserem szólt róla, és örülök is neki, hiszen egy nagy klub, olyan, amely általában a Bajnokok Ligájában szerepel. Nagyszerű játékosok, barátságos ország, csak jókat tudok mondani” – nyilatkozta a magyar labdarúgó a MaisFutebol című portugál lapnak.

„Más ajánlataim is vannak, és várok a legjobb ajánlatra. Nem zárkózom el egyik csapat megkeresésétől sem, tanulmányozom majd az összes ajánlatot, és a jövöm szempontjából legkedvezőbbet fogadom el. Más nagy csapatok is érdeklődnek irántam, főleg Angliából” – tette még hozzá Gera Zoltán, aki hétfőtől a magyar válogatottal készül a görögök és a horvátok elleni barátságos meccsre.
2019.03.18 12:49:38

Angol labdarúgás MALONYAI PÉTER

1939-ben, Londonban harmincezer iskolás gyerek játszott hétvégente mérkőzéseket.

2019.03.17 22:08:47

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Hiába gondolja a britek jelentős része: a Premier League üvegbúra alatt működik és érinthetetlen,a világ legjobb futballbajnokságára is hatással lesz, amikor az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót. Csak a mértékét nem tudni.

2019.03.14 09:15:54

Angol labdarúgás PÓR KÁROLY

A PL szigorú elvárásokhoz köti a támogatásait – íme, a sosem látott sikereket eredményező angol U-koncepció.

2019.03.10 14:36:25

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Manchester United sorozatban kilenc idegenbeli siker után talált legyőzőre.

2019.03.02 13:16:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Ramsey szép góljára egy leshelyzet után befújt tizenegyesből felelt Kane, majd jött a dráma.