HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.07.30 18:52 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Eidur Gudjohsen szívesen igazolna a West Ham Unitedhez

Édesapja szerint Eidur Gudjohnsen szívesen lenne a West Ham United labdarúgója, de állítja, még nem tárgyalt a londoni klub illetékeseivel. Arnold Gudjohnsen szerint az FC Barcelona csatára vonzónak találja, hogy a „kalapácsosok” tulajdonosa éppen honfitársa, Eggert Magnusson.

HIRDETÉS
„Hallottunk a West Ham érdeklődéséről, de még nem kerestek meg bennünket – kezdte nyilatkozatát a fia ügynökeként tevékenykedő Arnor Gudjohnsen.

Az izlandi csatár tavaly a Chelsea-ből igazolt a Barcelonába, de a hatalmas konkurencia miatt a reméltnél kevesebb lehetőséghez jutott. Thierry Henry leigazolása pedig tovább nehezíti a helyzetét, ráadásul mostanában a felkészülésből is kimarad sérülés miatt.

„Eidur biztosan elgondolkodna a West Ham ajánlatán, hiszen több izlandi is tagja a klubnak, elég ha csak az elnökre gondolunk. Jelenleg sérüléssel bajlódik, de már a felépülésre is figyel. Azonban nyitott minden ajánlatra” – jegyezte meg Arnor Gudjohnsen.

A 28 éves támadót korábban a Manchester Uniteddel is hírbe hozták, de úgy tűnik, a Carlos Tevezért harcoló klub illetékesei lemondtak róla.

„A Barcelona arról tájékoztatott bennünket, hogy minde Eidurtól függ. Nem állnak az útjába, ha távozni akar, de annak is örülnének, ha a maradás mellett döntene. Eidur nem sieti el a döntést, minden lehetőséget figyelembe kíván venni” – szögezte le a csatár édesapja.

Eidur Gudjohnsen eddig 41 találkozón szerepelt az FC Barcelonában és 10 gólt szerzett.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS