HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.20 10:43 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Aki melegen tartja a Sevcsenko–Milan ügyet, beperelheti a Chelsea

Perrel fenyegette meg a Chelsea azokat a sajtóorgánumokat, amelyek a továbbiakban Andrij Sevcsenko AC Milanba való visszatéréséről jelentetnek meg cikkeket és más beszámolókat. A londoni futballklub közleményben figyelmeztette a médiát.

Andrij Sevcsenkónak (kék mezben) és Jose Mourinhónak meg sem kell szólalnia, akkor is folyamatos témát szolgáltatnak az európai sportsajtónak
Andrij Sevcsenkónak (kék mezben) és Jose Mourinhónak meg sem kell szólalnia, akkor is folyamatos témát szolgáltatnak az európai sportsajtónak
Továbbra is rendszeresen jelennek meg beszámolók a médiában arról, hogy Andrij Sevcsenko visszatérhet az AC Milanba, miután nem sikerült kibontakoztatnia tudását az angol labdarúgó-élvonalban.

Az ukrán aranylabdás jelenlegi klubja, a Chelsea – amely 30 millió fontot fizetett 2006-baan a csatárért – megelégelte a „pletykékat”, és nyilvánosan figyelmeztetett: vizsgálja, hogy érdemes-e beperelnie azokat az orgánumokat, amelyek továbbra is „melegen tartják” a témát.

„A Chelsea és Jose Mourinho minden olyan híresztelést cáfol, amelyek Andrij Sevcsenkóval kapcsolatban az európai lapokban megjelentek” – áll a közleményben.

„Jose Mourinho (a kékek vezetőedzője – a szerk.) semmilyen interjút nem adott egyetlen médiavállalkozásnak sem erről a kérdésről” – szögezi le a Chelsea.

„A klub és a menedzser vizsgálja, hogy jogi úton fellépjen-e a jelenség ellen.”

Nem cáfolja viszont a Sevcsenko–Milan kapcsolat újjászületéséről szóló híreket Silvio Berlusconi, a hétszeres BEK- és Bajnokok Ligája-győztes olasz klub elnöke, aki legutóbb úgy nyilatkozott: bízik benne, hogy vissza tudja hozni a 31 éves klasszist a San Siróba.

Andrij Sevcsenko a 2006-os futball-vb előtt négyéves szerződést kötött az akkori angol bajnokcsapattal, tehát elméletben még három évet tölthet el a Stamfod Bridge-en.
2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.

2019.02.03 17:24:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A második félidőben lemosta a pályáról a házigazda City a londoniakat, akik sokat köszönhetnek a kapusuknak.

2019.02.01 18:41:29

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A címvédő Manchester City vett egy japán védőt • Denis Suárezen kívül csak álmodozott az Arsenal.