HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.15 16:34 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Steven Gerrard bármikor aláírhatja új szerződését a „vörösöknél”

Steven Gerrard kész arra, hogy bármelyik pillanatban aláírja új, 2011-ig szóló szerződését a Liverpool FC-nél. A BBC úgy tudja, a 26 éves középpályás heti 120 ezer fontot keres majd a mostani, még két évig érvényes megállapodás meghosszabbításával.

HIRDETÉS
Steven Gerrard angol bajnok akar lenni
Steven Gerrard angol bajnok akar lenni
„Jól haladunk a tárgyalásokkal, s már készen állok az aláírásra. Aláírom a szerződést, amint az orrom elé teszik” – jelentette ki a „vörösök” emblematikus klasszisa.

Az Anfield legendája két évvel ezelőtt még sokat gondolkodott azon, hogy elfogadja a Chelsea ajánlatát, de végül szívére hallgatott, s maradt a Liverpool FC-nél.

Steven Gerrard azt sem tagadja, hogy a következő szezonban már nem csak a nemzetközi porondon akar vitézkedni társaival.

„Le sem tagadhatjuk a tényt, ebben a szezonban nem teljesítettünk jól a bajnokságban. Akárkit kérdeznek az öltözőben, menedzsert vagy játékost, ugyanezt a választ kaphatják. Erre a szezonra nagyobb céljaink voltak, mint a Bajnokok Ligája selejtezője” – szögezte le Gerrard.

A klasszis közeli célkitűzéseit erősítheti az új klubtulajdonos-kettős ígérete: Tom Hicks és George Gillett nem sajnálja a pénzt az erősítésekre.


„Ha együtt marad a mostani csapat magja és még erősítések is lesznek, akkor ígérhetem, a következő szezonban végig a Chelsea és a Manchester United sarkában leszünk! Persze egyik szemünket mindig a Bajnokok Ligáján tartjuk, hiszen nagy presztízsű torna. De a ligatrófeának vissza kell kerülnie az Anfieldre” – szögezte le Steven Gerrard.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS