Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 22:34 Frissítve: 2011.04.22 00:04

Gera 3 millió fontot ér a Middlesbrough-nak

Napok óta téma az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich Albionnál a magyar légiós, Gera Zoltán esetleges eladása, ám a legkomolyabbnak, legkitartóbbnak tetsző Middlesbrough egyre emelkedő ajánlatait nem fogadták el. Egészen mostanáig.

Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
A jövő héten így már „csak” az érintett játékossal, Gera Zoltánnal kell megegyeznie a Middlesbrough-nak. De mivel a magyar légiós másodosztályú csapat tagja, márpedig ő hónapok óta arról nyilatkozik, hogy az élvonalba vágyik, ez a tárgyalás aligha lesz, lehet olyan hosszú, mint a kivásárlási áráról szólók.
Az Express and Stars című angol lap szerint 3 millió fontban állapodtak meg a felek, a végső szót most már Gerának kell kimondania.

Arról azonban nem számol be az újság, az átigazolás mikortól válna aktuálissá, illetve a Middlesbrough mennyi időre kötelezné el magához a magyar irányítót.

A helyzetet némiképpen bonyolítja, hogy a WBA középpályája sérülések miatt igencsak foghíjas, így az is elképzelhető, hogy Gera szolgálataira egy ideig még igényt tartanak.

Amennyiben az újság információ tévesek, mégsem született megállapodás – mondjuk az időpontban nem tudnak megegyezni -, vagy később Gera szerződésében nem stimmel valamit, akkor jöhet még a B-terv. Az élvonalbeli klubok közül az Everton, a Fulham, az Aston Villa és a Wigan is vinné a mágikus magyart.

A WBA és a Middlesbrough honlapján egyelőre nincs hír a megegyezésről.

„Semmi változás nem állt be a helyzetemben, magam sem szolgálhatok új információval” – nyilatkozta Gera Zoltán az újsághír hallatán.

GERA ZOLTÁN ÁTIGAZOLÁSÁRÓL BŐVEBBEN
A NEMZETI SPORT
HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK!
2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”

2020.02.18 09:42:18

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Amit most látunk, csak a régen érő következmény.

2020.02.17 18:35:59

Angol labdarúgás B. L.

Két sérülés, Maguire kétes esete, két érvénytelenített találat, Mount kapufája. Nem a londoniak napja volt.