HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 22:34 Frissítve: 2011.04.22 00:04

Gera 3 millió fontot ér a Middlesbrough-nak

Napok óta téma az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich Albionnál a magyar légiós, Gera Zoltán esetleges eladása, ám a legkomolyabbnak, legkitartóbbnak tetsző Middlesbrough egyre emelkedő ajánlatait nem fogadták el. Egészen mostanáig.

Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
A jövő héten így már „csak” az érintett játékossal, Gera Zoltánnal kell megegyeznie a Middlesbrough-nak. De mivel a magyar légiós másodosztályú csapat tagja, márpedig ő hónapok óta arról nyilatkozik, hogy az élvonalba vágyik, ez a tárgyalás aligha lesz, lehet olyan hosszú, mint a kivásárlási áráról szólók.
Az Express and Stars című angol lap szerint 3 millió fontban állapodtak meg a felek, a végső szót most már Gerának kell kimondania.

Arról azonban nem számol be az újság, az átigazolás mikortól válna aktuálissá, illetve a Middlesbrough mennyi időre kötelezné el magához a magyar irányítót.

A helyzetet némiképpen bonyolítja, hogy a WBA középpályája sérülések miatt igencsak foghíjas, így az is elképzelhető, hogy Gera szolgálataira egy ideig még igényt tartanak.

Amennyiben az újság információ tévesek, mégsem született megállapodás – mondjuk az időpontban nem tudnak megegyezni -, vagy később Gera szerződésében nem stimmel valamit, akkor jöhet még a B-terv. Az élvonalbeli klubok közül az Everton, a Fulham, az Aston Villa és a Wigan is vinné a mágikus magyart.

A WBA és a Middlesbrough honlapján egyelőre nincs hír a megegyezésről.

„Semmi változás nem állt be a helyzetemben, magam sem szolgálhatok új információval” – nyilatkozta Gera Zoltán az újsághír hallatán.

GERA ZOLTÁN ÁTIGAZOLÁSÁRÓL BŐVEBBEN
A NEMZETI SPORT
HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK!
2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.